Maatwerk

Wat verstaan we onder maatweg

Privéles

Het is mogelijk dat u door bepaalde omstandigheden de standaard cursussen niet kunt volgen. In dat geval kan een privécursus een optie voor u zijn. In overleg worden één of meerdere privélessen afgesproken. De lessen kunnen bij u thuis of op onze cursuslocatie worden gegeven.

De praktijk heeft geleerd dat er in privélessen effectiever wordt gewerkt. U wordt niet afgeremd door medecursisten en er kan dus optimaal aandacht worden besteedt aan uw eigen vragen en knelpunten.

Examentraining

Op dezelfde wijze kan ook een examentraining worden gevolgd. Hiermee wordt bedoeld één of meerdere lessen kort voor het examen. In de lessen worden de knelpunten van de examenstof nog eens doorgenomen en extra geoefend. Daarnaast worden er proefexamens gehouden om te testen hoe men ervoor staat.

Het maximaal aantal personen voor een privécursus of examentraining is vier. Voor een overzicht van onze prijzen klik hier.

Groepscursussen

Cursussen voor groepen als watersportverenigingen, brandweerkorpsen of politiekorpsen behoren ook tot de mogelijkheid. Indien u dat wenst kunnen de groepscursussen op uw eigen locatie worden gegeven. De aanwezigheid van presentatiemiddelen is gewenst maar niet noodzakelijk.

Vaarbewijs halen?

DIT KAN VOOR  €149,-

Contactgegevens

Cursuslocatie
Mauritiusstraat 56
6991 CC Rheden

Tel: 026-4953936 
Gsm: 06 - 25064461 
Mail: info@vaarschoolijssel.nl

KvK nr: 09110153
BTW nr: NL 001284060B16

Examenregeling & Locaties

Image

Wettelijke bepalingen